HIGH TOWER

The verticality of these pair of towers offers several advantages: the benefit of light and air, the views oriented to main green areas in the city, such as Guadalajara Country Club and Bosque Los Colomos, and the faculty to translate its structure into dynamism.

At the eighth floor, both buildings meet in a concrete intersection that also works as a bridge for the residents to walk from one to another tower. On that same level, the pool, common areas, terrace and amenities are located and, just as the north and south facades, they benefit from an irregular topography and green views from the surroundings.

Project:
Arq. Alberto Tacher
Arq. Oscar Cánovas
Arq. Eric Solis

Project Director:
Arq. Patricio Pérez

Project team:
Arq. Fernando Basurto
Arq. Myra Cortés
Arq. Jessica Lau
Arq. Erica Coral
Arq. Pedro Casillas
Arq. Ana Paula González Luna

HTOW-FAHCADA-05HTOW-FAHCADA-05
HTOW-FACHADA-06HTOW-FACHADA-06
HTOW-FACHADA-04HTOW-FACHADA-04
HTOW-LOBBY-02HTOW-LOBBY-02
HTOW-LOBBY-03HTOW-LOBBY-03
HTOW-ALBERCA-03HTOW-ALBERCA-03
HTOW-ALBERCA-04HTOW-ALBERCA-04
HTOW-PH-02HTOW-PH-02
HTOW-PH-03HTOW-PH-03
HTOW-PH-01HTOW-PH-01
HTOW-AEREOHTOW-AEREO

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Más proyectos de Residencial: