OFICINAS ITS

The design for ITS Offices was based on a play of solids and voids. The main floor’s organization resulted from the creation of three longitudinal axis. Individual workstations benefit from natural lightning from their nearby windows, and thanks to a segmented wall, natural light also reaches the rest of the offices.

The collaborative work area is located in the center of the project. It vestibules the meeting room, which receives light from the opposite end of the building.

Sober and contemporary furniture plays out as the final touch for architectural subtlety.

 

Project:
Arq. Alberto Tacher
Arq. Sara Tamez

Project Director:
Arq. Sofía Gómez Plascencia

Project Team:
Arq. Fernando Basurto
Arq. Paulina Adem
Arq. Diego Marchetti
Arq. Carla Bruno

ITS-10-BYNITS-10-BYN
ITS-02ITS-02
ITS-03ITS-03
ITS-06ITS-06
ITS-01ITS-01
ITS-09-BYNITS-09-BYN

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Más proyectos de Oficinas: