LA CIMA

Casa La Cima it’s a sober space that figures out the spatial distribution with an interplay of geometry. This way, the occupant takes control of its environment and permits a promenade through the lateral corridors, which connect all spaces in a sequenced way.

Living room, dining room, garden/terrace and kitchen are beautifully integrated, although the kitchen can be isolated with screens if needed. Thanks to the illuminated urn on the center, light and natural ventilation are also a part of this project.

 

Project:
Tacher Arquitectos
Agraz Arquitectos

Project Team:
Arq. Sara Tamez
Arq. Beatriz Ramírez
Arq. Efraín Aguirre
Arq. Oswin Guzmán
Arq. Erika Plancarte
Arq. Lorena Mendiola
Arq. Jessica Magaña
Arq. Salvador Aguirre

CASA-GRIS-01CASA-GRIS-01
DSC_0126-HRDSC_0126-HR
CASA-MAGENTA-01CASA-MAGENTA-01
CASA-MAGENTA-04CASA-MAGENTA-04
CASA-MAGENTA-05CASA-MAGENTA-05
CASA-GRIS-15CASA-GRIS-15
CASA-GRIS-17CASA-GRIS-17
CASA-GRIS-07CASA-GRIS-07
CASA-GRIS-09CASA-GRIS-09
CASA-GRIS-08CASA-GRIS-08
DSC_0240-HRDSC_0240-HR

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Más proyectos de Residencial: