SALERM COSMETICS

Sometimes, an existing project sets the guidelines towards a whole new space. This way, a program of offices located inside a warehouse is redesigned. The outcome is a fortunate combination of old and new elements that are reflected in its interiors and exteriors.

Located in Guadalajara, Jalisco - and in collaboration with a foreign architecture firm – this project seeks to maintain the distinction between its two volumes through voids on the first floor, and solids on the rest of the façade. This project is an evidence of adaptation to create an organic fusion with the city landscape.

Project:
Arq. Alberto Tacher

Project Director:
Arq. Fernando Basurto

Project Team:
Arq. Patricio Pérez
Arq. Daniel Zepeda
Arq. Fernando Basurto
Arq. Sofía Gómez
Arq. Adriana del Muro
Arq. Jessica Lau
Arq. Ana Paula González Luna
Arq. Myra Cortés

SCM-08SCM-08
SCM-02SCM-02
SCM-07SCM-07
scm-04scm-04
SCM-06SCM-06
SCM-09SCM-09

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Más proyectos de Oficinas: